Höja Bil & Motor AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Husbilservice

featured image

Husbilsservice utför vi på de flesta märken.

Vi är auktoriserade på Bergholmsgruppens märken.

Glöm inte att göra års service med fukttest för att fuktgarantin ska gälla.

Ett vanligt problem är att husbilar är låga fram. Det beror på att framfjädrarna inte är gjorda att sitta på en husbil, utan på en transportbil.

Lösningen på det är att byta framfjädrar eller ännu bättre byta till AL-KO ACS-fjäderben.

Då kommer framvagnen upp ofta ca 4cm, och får därmed en bra fjädringväg och med en fjäder och stötdämpare som är utvecklad att sitta på en husbil.


Höja Bil & Motor AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!