Montering Hydrauliska Stödben

Vi monterar hydrauliska stödben på er husbil, så att ni kan njuta av att stå i våg.

Få ut det mesta av din husbil

Nivåsystem (Levelsystem)

Nu kan du slippa allt besvär, tack vare E&P-nivåsystemet. Med en knapptryckning ställer sig husbilen i våg – helt automatiskt på bara två minuter. Hela tiden med alla hjulen på marken. Dessutom står husbilen helt stabilt.

Tack vare systemet känns inga rörelser i husbilen när någon stiger in eller ut. En fördel, inte minst för den som vill sova lite längre och inte störas av husbilens gungningar när någon morgonpigg går omkring i husbilen eller stiger ur.

Tvåstegs teleskopcylinder

Vi har specialutvecklat en tvåstegs teleskopcylinder för husbilsmodeller med lägre markfri gång. Denna stödbenscylinder har en mycket kort konstruktionshöjd men samma slaglängd som den vanliga cylindern. Teleskopcylindern är särskilt populär på dagens Fiat-underreden.

Mer information och bilder på hydrauliska stödben, ser ni på www.ep-hydraulics.se  eller på Höja Bil & Motor AB’s Facebooksida.

Nivåsystem

Husbilen ställer sig i våg på 2 minuter

Inga rörelser känns när husbilen står stabilt

Specialutvecklad tvåstegs teleskopcylinder

Vårt experttips

”Installera E&P-nivåsystemet i din husbil för att få den mest stabila och bekväma upplevelsen under körning och vistelse. Med en knapptryckning kan du ställa husbilen i våg automatiskt på bara två minuter och stå fullständigt stabilt på alla fyra hjul, utan att någon hjul lyfter från marken. Dessutom bidrar systemet till en avsevärt tystare körupplevelse och gör att du kan sova ostört utan risken för störningar från rörelser i husbilen. För husbilar med lägre markfrigång kan det också vara värt att överväga tillsättning av tvåstegs teleskopcylinder för att öka stabiliteten.”