Om oss

Välkommen till Höja Bil & Motor AB i Järfälla. Här hittar du kontaktuppgifter och information om oss.

Välkommen till Höja Bil & Motor AB

Vi är alltid redo att hjälpa dig. Höja Bil & Motor AB i Järfälla har ett engagerat och kunnigt team som lyssnar på dina behov, erbjuda expertrådgivning och skräddarsydda lösningar för ditt fordon. Vi strävar efter att göra din fordonsupplevelse smidig och personlig och ser fram emot att hjälpa dig med alla dina bilbehov.

Om du inte kan nå oss under våra öppettider är du välkommen att skicka oss ett meddelande eller boka din tid direkt online. Vi är här för att hjälpa dig när det passar dig bäst.

Bruttovägen 12
175 43 – Järfälla
VI HAR ÖPPET
Måndag – Torsdag 7 – 17 Fredag 7 – 14:30

For everything your car needs

Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen när du besöker vår bilverkstad i Järfälla. Vi lyssnar på vad du har att säga och försöker alltid hitta den bästa lösningen för dina behov.

Etablerad 1981

Utmärkt kvalitet

Personlig och engagerad

Rättvis och rimlig

Höja Bil & Motor AB

Din heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service i Järfälla.

Träffa oss

Gunnar Jansson

VD

gunnar@hojabil.se

08-580 330 81

Anki Jansson

Kundmottagare

anki@hojabil.se

08-580 330 81

Vill du bli en del av vårt team?

Vi uppmuntrar alltid till att skicka in en spontanansökan, då vi alltid letar efter skickliga kollegor som vill bli en del av vårt team. Hitta våra lediga tjänster här.

Vi är en del av Bosch Car Service-nätverket

Som en del av det världsomspännande nätverket med över 15 000 verkstäder i 150 länder, drar vi nytta av kunskap, teknisk utbildning, diagnostisk utrustning och reservdelar direkt från Bosch – en av de ledande leverantörerna inom fordonsindustrin.

Verkstad partners

VB Airsuspension
E&P Hydraulics AL-KO