Våra tjänster


Vårt utbud av bilrelaterade tjänster är omfattande och utformat för att möta dina behov. Utforska nedan för mer detaljerad information om vad Höja Bil & Motor har att erbjuda din bil.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

Höja Bil & Motor kan erbjuda en komplett palett av elektrisk och elektronisk service, från att diagnosticera och reparera problem med ditt fordons datoriserade system till att kontrollera och byta batteri.

Batterikontroll

Höja Bil & Motor i Järfälla erbjuder en smidig batterikontroll för att hjälpa dig undvika trubbel med ett urladdat batteri.

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk Kontroll

Höja Bil & Motor erbjuder en noggrann datordiagnostisk kontroll av din bil för att ge dig insikt i dess prestanda.

Bromsreparation och underhåll

Höja Bil & Motor i Järfälla är engagerade i att se till att ditt bromssystem är i utmärkt skick, så att du kan köra med fullt förtroende att bromsarna kommer att fungera korrekt när du behöver dem.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Som en certifierad Bosch Car Service-verkstad utförs fordonskontroller och avgaskontrolltester året runt enligt gällande lagar och föreskrifter hos oss på Höja Bil & Motor.

Professionell kontroll

Vår verkstad erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten för fordon, och detta gäller även för nya fordon utan att det påverkar tillverkarens garantier.

AC-Service

Regelbunden AC-service hos Höja Bil & Motor för en luftkonditionering i toppskick. Genom att noggrant inspektera och underhålla kylsystemet, inklusive rengöring och påfyllning av kylmedel, kan du säkerställa en effektiv AC och en bekväm körupplevelse även under heta dagar. Detta främjar också en längre livslängd för AC-systemet och minskar bränsleförbrukningen.

Professionell hälsokontroll

För att säkerställa att din bil alltid är i säkert skick, erbjuder Höja Bil & Motor en grundlig hälsokontroll – en snabb, noggrann och prisvärd tjänst.

Däckservice

Däckmontering

När du kommer till oss på Höja Bil & Motor för däckmontering kan du förvänta dig rättvisa och ärliga bedömningar av dina däck och personlig rådgivning om hur du kan maximera deras prestanda. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten eftersom vi förstår risken med att montera sämre däck som kan slitas ut snabbt och påverka din bilens prestanda och säkerhet.

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

Höja Bil & Motor i Järfälla är en verkstad som förstår de utmaningar som moderna bilar med avancerad teknologi innebär. I takt med att bilar blir alltmer tekniskt avancerade, ökar komplexiteten i motorstyrningssystemen. Vår verkstad är väl rustad för att möta dessa utmaningar och säkerställa att din bil presterar på topp.

Olje- och filterbyte

Ett olje- och filterbyte kan verka som en rutinservice, men att be oss på Höja Bil & Motor om det har stora fördelar.

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Om du stöter på några problem med ljusen på ditt fordon, behöver du inte leta längre – Höja Bil & Motor är här för att hjälpa till med alla dina ljusrelaterade behov, inklusive lampkontroller och byten. Vi förstår vikten av att ha fungerande ljus och signalsystem för din och andras säkerhet på vägen.

Bilreparation och service

Bilreparation och Bilservice

Lita på oss på Höja Bil & Motor för dina bilreparationer eller service och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör i Järfälla.

Bilservice

Höja Bil & Motor bör vara ditt självklara verkstadsval på grund av vår omfattande kunskap och de procedurer vi har för att säkerställa den högsta nivån av säkerhet och tillförlitlighet för ditt fordon.