Bilservice

Höja Bil & Motor bör vara ditt självklara verkstadsval på grund av vår omfattande kunskap och de procedurer vi har för att säkerställa den högsta nivån av säkerhet och tillförlitlighet för ditt fordon.

Få ut det mesta av din bil

När du väljer oss för service kan du förvänta dig absolut noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Innehållet i en bilservice kan variera beroende på din bils serviceschema, men generellt sett innefattar det en omfattande kontroll av system som påverkar säkerhet, tillförlitlighet och prestanda. Vårt kunniga team kommer att, med ditt samtycke, byta ut trasiga eller slitna delar och fylla på vätskor vid behov. Standardåtgärder som olje- och filterbyte ingår också för att säkerställa optimal prestanda.

Vår prioritet är att se till att varje fordon som lämnar vår verkstad är i toppskick när det gäller säkerhet och pålitlighet. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ service som går utöver förväntningarna. Kontakta oss för att boka din nästa service och låt Höja Bil & Motor ta hand om ditt fordon med omsorg och precision.

Regelbunden bilservice

För alla bilmodeller oavsett ålder, även nya

Komplett med tillverkar- och mobilitetsgaranti

Registrering av allt arbete i serviceboken

Bra att veta

Varför rekommenderas regelbunden bilservice?

Om du vill ha fullt förtroende för ditt fordon vad gäller säkerhet och tillförlitlighet bör du definitivt boka in en allmän bilservice med jämna mellanrum. I praktiken innebär det minst en gång om året. Med lång körsträcka eller intensiv användning av din bil blir intervallen kortare.

Den stora fördelen med att upprätthålla en korrekt bilservice är känslan av absolut trygghet att du har en säker bil. Att försumma servicen kan ge upphov till onödig oro och tvivel.

Utöver säkerhetsaspekterna kan det göra din bil mindre pålitlig om du inte gör en kontroll av en expert vid rätt tidpunkt. Föreställ dig att stå vid sidan av vägen med din familj och vänta på vägassistans. Det är uppenbarligen inte en situation som någon vill hamna i. Så boka tid för din bilservice så snart som möjligt.

Varför välja oss för bilservice?

Vi bör vara ditt verkstadsval eftersom vi har kunskapen och procedurerna för att leverera den högsta nivån av säkerhet och tillförlitlighet. Denna expertis visar sig på flera sätt.

För det första kan du förvänta dig absolut noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer när du väljer oss för service. Vad ingår i en bilservice? Det kommer delvis att avgöras av din bils serviceschema, men generellt omfattar det en stor mängd kontroller av system som är relaterade till säkerhet, tillförlitlighet och prestanda. Vår personal kommer, med ditt samtycke, att byta ut trasiga eller slitna delar samt fylla på vätskor vid behov. Olje- och filterbyte är standard och bidrar till god prestanda.

För det andra har vi en omfattande kunskap om tillverkarnas riktlinjer för de olika steg som ingår i servicearbetet. Vi kommer aldrig att avvika från dem eller ta genvägar på något sätt. Dessutom kommer vi alltid att använda äkta reservdelar av hög kvalitet.

Slutligen prioriterar vi integritet och har alltid kundens bästa i åtanke. Vi strävar efter att säkerställa att identifierade problem är verkliga och nödvändiga, och att vi erbjuder pålitlig och trovärdig bilservice.

Bryter bilservice garantivillkoren?

Bilservice är lika viktigt för nya fordon som för äldre fordon. Vid varje steg i din bils livscykel bör du hålla dig uppdaterad om serviceplanen som specificeras av tillverkaren. Du bör definitivt inte frestas att hoppa över att ta din bil till regelbunden service bara för att den är ny.

För ägare av nya bilar är den goda nyheten att genom att få ditt fordon servat hos vår verkstad behåller du garantin. Det krävs inte att du väljer tillverkaren som är kopplad till fordonet. Det är din rättighet att få service utförd var du än önskar utan att förlora något i förhållande till din garanti. Dessutom har vi en oöverträffad kunskap, så din bil kommer att servas enligt högsta standarder – precis som du vill ha det för ditt älskade nya fordon.

Boka service nu

Du kan boka bilservice hos oss idag genom några enkla steg. Vi kommer att erbjuda dig en motsvarande service på tillverkarnivå baserat på din bils ålder och körsträcka.

Alternativt, om du har några frågor eller vill prata med oss först, kan du ringa oss eller skicka oss ett e-postmeddelande.

Vårt experttips

”Regelbunden bilservice är avgörande för att bibehålla bilens värde och prestanda. Att ha en dokumenterad servicehistorik kan öka återförsäljningsvärdet genom att visa att bilen har blivit väl underhållen och är pålitlig. Vänta inte tills du ska sälja bilen för att prioritera service. Prioritera att hålla din bil i toppskick och få ut det mesta av den under dess livslängd.”