Professionell hälsokontroll

För att säkerställa att din bil alltid är i säkert skick, erbjuder Höja Bil & Motor en grundlig hälsokontroll – en snabb, noggrann och prisvärd tjänst.

Få ut det mesta av din bil

Vi förstår att en detaljerad service inte bara är bra för ditt fordon, utan också avgörande för din personliga säkerhet. Våra specialister använder den senaste diagnosutrustningen för att undersöka om ditt fordon är i tekniskt säkert skick och om alla dess komponenter fungerar korrekt.

Vårt primära mål är att minska risken för olyckor och förbättra säkerheten för alla som färdas i fordonet. Genom att identifiera och åtgärda potentiella problem i förväg strävar vi efter att eliminera kostsamma och besvärande motorhaverier. Vår dedikation till din trygghet omfattar även vår kompletta service, som inkluderar en gratis mobilitetsgaranti – den perfekta lösningen för den extra säkerhet du söker.

När du väljer Höja Bil & Motor för din hälsokontroll kan du vara säker på att din bil kommer att genomgå en grundlig och pålitlig undersökning. Kontakta oss för att boka din hälsokontroll och låt våra experter se till att din bil är redo för varje resa, med säkerhet som högsta prioritet.

Professionell hälsokontroll

Alla bilmodeller, oavsett ålder

Säsongsvis inspektion och underhåll

Originalreservdelar eller motsvarande kvalitet

Bra att veta

Service förebygger framtida problem

En noggrann service är inte bara bra för ditt fordon, utan också mycket relevant för din egen säkerhet. Våra specialister använder den senaste diagnosutrustningen för att kontrollera om fordonet är i tekniskt säkert skick och om alla delar fungerar korrekt. Målet är främst att minska risken för olyckor och förbättra säkerheten för alla i fordonet. Vi gör vårt bästa för att eliminera kostsamma och irriterande motorhaverier. Vi har också den perfekta lösningen om du vill ha dubbel säkerhet: Vår kompletta service inkluderar gratis mobilitetsgaranti.

Expertkunskap ger ökad säkerhet

Du kan få ditt fordon servat när som helst på året – och det bör du. Vår verkstad erbjuder kvalificerad och snabb felsökning med den senaste diagnosutrustningen från Bosch året runt. Våra kunniga tekniker använder sig inte bara av sin egen omfattande kunskap, utan samarbetar även med Bosch för att säkerställa att alla säkerhetskomponenter undersöks noggrant och att alla vätskor (bromsvätska, olja och kylvätska) och filter professionellt ersätts med kvalitetsdelar.

Säker körning

Antalet trafikolyckor med dödlig utgång har minskat de senaste åren. Det är ett gott tecken, även om allvarliga fel fortfarande finns i nästan 25% av alla bilar på vägarna. Den noggranna kontrollen vi utför berättar för dig om bilen är i trafiksäkert skick. Det hjälper dig att undvika farliga situationer och dyra reparationer. Du bör ändå följa regelbundna serviceintervall eftersom bara en expert kan identifiera potentiella faror.

Boka en hälsokontroll nu

Du kan boka en hälsokontroll hos oss idag genom några enkla steg. Vi kommer att erbjuda dig en likvärdig service på tillverkarnivå baserad på din bils ålder och körsträcka.

Alternativt, om du har frågor eller vill prata med oss först, kan du ringa oss eller skicka oss ett e-postmeddelande.

Vårt experttips

”Visste du att god sikt är avgörande för säker körning och är också ett juridiskt krav? Denna utmaning kan endast lösas med toppkvalitativa vindrutetorkare, eftersom de behöver rengöra ett område motsvarande 60 fotbollsplaner under sin livstid. Därför rekommenderar vi Bosch vindrutetorkare med effektiv prestanda. Du kommer att uppleva en fantastisk vy, även under utmanande väderförhållanden.”