Våra tjänster


Vårt utbud av bilrelaterade tjänster är omfattande och utformat för att möta dina behov. Utforska nedan för mer detaljerad information om vad Höja Bil & Motor har att erbjuda din bil.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk Kontroll

Höja Bil & Motor erbjuder en noggrann datordiagnostisk kontroll av din bil för att ge dig insikt i dess prestanda.

Bromsreparation och underhåll

Höja Bil & Motor i Järfälla är engagerade i att se till att ditt bromssystem är i utmärkt skick, så att du kan köra med fullt förtroende att bromsarna kommer att fungera korrekt när du behöver dem.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Som en certifierad Bosch Car Service-verkstad utförs fordonskontroller och avgaskontrolltester året runt enligt gällande lagar och föreskrifter hos oss på Höja Bil & Motor.

Professionell kontroll

Vår verkstad erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten för fordon, och detta gäller även för nya fordon utan att det påverkar tillverkarens garantier.

AC-Service

Regelbunden AC-service hos Höja Bil & Motor för en luftkonditionering i toppskick. Genom att noggrant inspektera och underhålla kylsystemet, inklusive rengöring och påfyllning av kylmedel, kan du säkerställa en effektiv AC och en bekväm körupplevelse även under heta dagar. Detta främjar också en längre livslängd för AC-systemet och minskar bränsleförbrukningen.

Professionell hälsokontroll

För att säkerställa att din bil alltid är i säkert skick, erbjuder Höja Bil & Motor en grundlig hälsokontroll – en snabb, noggrann och prisvärd tjänst.